flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Apr11
2019
Door
Herbert

Je weet dat ik zaken graag zo makkelijk mogelijk maak. Data overtikken vind ik zonde van de tijd, en het is nog foutgevoelig ook. Vandaar dat we met E-line al een tijd samenwerken met PerfectView. Dat is CRM-software waarmee je heel gemakkelijk alle gegevens van jouw relaties bijhoudt. Via een druk op de knop…

Mei15
2017
Door
Patricia
Patricia

Er is veel in het nieuws over de WannaCry-ransomware. Hackers die de bestanden op je PC "op slot" zetten en pas tegen betaling weer vrijgeven. Potdorie, gebruik je kennis om zinnige dingen mee te doen denk ik dan. Maar goed, fijn om te weten dat E-Line haar servers altijd goed monitort en alle ter beschikking gestelde updates netjes installeert. Lees verder voor wat nuttige tips.

Apr14
2017
Door
Herbert

Het zit een beetje verstopt maar je kan prima een lijst met verjaardagen uitdraaien uit Perfectview.

Sep29
2015
Door
Patricia
Patricia

Het kan geen kwaad om de instellingen van je apparaten eens na te lopen op veiligheid.

Feb27
2013
Door
Patricia
Patricia

De inkt van de cookiewet is nog maar nauwelijks opgedroogd of er wordt al over de versoepeling van de voorwaarden gesproken.

Feb26
2013
Door
Herbert

Je klanten, volgers, likers en andere bezoekers van je Facebookpagina vragen naar hun mening kan zeer nuttig zijn. Maar hoe gaat dat ook alweer?

Jun06
2012
Door
Herbert

Hier in het kort hoe je je wachtwoord op Linkedin kan wijzigen.

Jun10
2011
Door
Herbert

Een tijd geleden kreeg ik, vanuit mijn functie als voorzitter van Muziek op Maat, een onterechte factuur (11 mei). Waar ik op 13 mei gereageerd heb naar de leverancier. Want ik wilde niet dat zij producten gingen versturen die wij niet besteld hebben. Wat bleek nu.....

Mar21
2011
Door
Herbert

Veel van onze klanten, die een Adwords campagne hebbben lopen, ontvangen een bericht dat lijkt alsof het van Google afkomstig is. Dit is niet zo!

Feb24
2011
Door
Patricia
Patricia

Ben jij een ColdFusion / Flex developer?

Jan24
2011
Door
Herbert

Zo af en toe zoek je je suf, bijvoorbeeld afmelden bij een groep in LinkedIn. Volg deze aanwijzingen en de weg wijst zich vanzelf.

Jun14
2010
Door
Herbert

Je wilt graag laten zien dat je 'onze jongens' in Zuid-Afrika steunt? Oranjefy dan je profielfoto op LinkedIn, je avatar op twitter.

Mei07
2010
Door
Herbert

Hoeveel verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden kan een mens onthouden? Is best wel lastig, een PostIt op je beeldscherm of onder je toetsenbord is ook niet ideaal. Dat moet veel eenvoudiger kunnen en dat kan ook!

Apr12
2010
Door
Herbert

Als je net zoals ik vaak op verschillende computers werkt bijvoorbeeld een thuis en een zaak computer, of een laptop en een desktop dan is het vaak lastig om je werkbestand van de ene op de andere computer te krijgen.

De oplossingen tot nu toe zijn bijvoorbeeld:

  • naar jezelf heen en weer e-mailen
    het nadeel daarvan is dat het versie beheer knap lastig kan worden
  • een USB stick.
    Die duiken vaak op op andere plaatsen op dan daar waar ze voor bedoeld zijn
  • Online diensten zoals Google Docs e.d.
    Is toch weer een andere omgeving dan je gewend bent om in te werken.

De oplossing die voor ons prima werkt is dropbox.com.

Mar04
2010
Door
Patricia
Patricia

Google heeft het onderstaande bericht gepubliceerd:

Okt20
2009
Door
Herbert
Sep28
2009
Door
Herbert

Google heeft bekend gemaakt dat het gebruik van anchor links door Google gewaardeerd wordt door in de organische zoekresultaten deze links te laten zien.

Sep24
2009
Door
Herbert

De vakantieperiode hebben we gebruikt om ook eens onze eigen website onder handen te nemen. We maken de mooiste sites voor klanten maar onze eigen site was eigenlijk inmiddels toch ook wel aan vervanging toe.

Jul30
2009
Door
Jasper
Jasper

Bij "Een kijkje in de keuken" probeert Jasper iets leuks te maken. Hij laat hierbij zien wat hij heeft gedaan, wat hij heeft gebruikt, welke problemen hij is tegen gekomen en hoe hij deze heeft opgelost.

Jul23
2009
Door
Patricia
Patricia

Een weblog een positief effect heeft op de positionering van de website in zoekmachines.

Apr09
2009
Door
Herbert

Search Engine Optimalisatie heeft alles te maken met het technisch correct bouwen van een website maar niet alles.