flaplinks

Een soepele CAVAstip

Home

Proost?

  • Kunnen de factuurgegevens uit mijn CRM-software rechtstreeks in het boekhoudpakket worden verwerkt?
  • Zijn de e-mailadressen met naamgegevens uit het mailingprogramma ook over te zetten naar mijn CRM-software?
  • Kunnen de gegevens uit mijn webshop direct in het financieel systeem worden geboekt?
  • Kan er een directe koppeling worden gemaakt vanuit de productendatabase naar de website?
  • Kan ik mijn website bezoekers direct inlezen in mijn CRM?
  • Kan de offerte aanvraag via mijn website direct ingelzen worden in mijn CRM?
  • Kan de omzet van mijn webshop direct opgenomen worden in mijn CRM?

Ja dat kan! Daar gebruiken we CAVA voor.

Elk bedrijf heeft software voor bepaalde toepassingen, denk aan een boekhoudpakket, CRM-software, een productendatabase, urenregistratiesysteem etc. Voor bepaalde gegevens is het handig als deze tussen de verschillende software kunnen worden uitgewisseld.
Bijvoorbeeld om vanuit het CRM de factuurgegevens te koppelen aan het boekhoudpakket waar het dan automatisch wordt geboekt.
Of de aanmeldingen voor een nieuwsbrief via de website die in een mailprogramma komen te staan.
De e-mailadressen uit het mailprogramma zijn ook handig om in het CRM op te slaan. Kortom, rechtstreekse data-uitwisseling tussen verschillende software is vaak een handige oplossing en een vervanging van gehannes met export/importfuncties.
 

E-Line heeft het platform CAVA ontwikkeld waarmee data-uitwisseling tussen verschillende software wordt gefaciliteerd. Behalve data-uitwisseling is het ook mogelijk om binnen dit platform functies of business rules toe te voegen.

API (Application Programming Interface)

Veel softwaretoepassingen hebben een API (Application Programming Interface) beschikbaar. Een API is de verbinding van de ene software naar het andere. E-Line CAVA knoopt de gewenste data aan elkaar door middel van API’s en voegt indien gewenst functies toe zoals ontdubbelen van data of het kan labels toekennen aan gegevens.   
 

Zijn er bij u in het bedrijf verschillende softwaresystemen waarbij data-uitwisseling het bedrijfsproces aanzienlijk kan versoepelen? Neem dan contact met ons op om te kijken of CAVA kan worden ingezet.