flaplinks

Een perfect(view) koppel!stip

Home

koppeling Perfectview - Ondertekenen.nl

Zou het niet handig zijn als contracten naar je klanten vanuit Perfectview worden verstuurd, en dat deze contracten rechtstreeks ondertekend weer retour in Perfectview worden opgeslagen? Dat zou een hoop tijd en gedoe schelen met printen, scannen en documenten weer terug plaatsen in Perfectview!

API-koppeling

Omdat wij de API (Application Programming Interface) koppelingen van ondertekenen.nl
en Perfectview CRM aan elkaar hebben geknoopt, kunnen we dit eenvoudig voor je regelen. De ondertekeningprocedure via evidos is rechtsgeldig en werkt in combinatie met Perfectview heel eenvoudig:

Werkwijze koppeling Perfectview in combinatie met ondertekenen.nl

In Perfectview maak je een contract voor je klant en zet deze klaar voor versturen. Via het E-Line API-platform CAVA worden de klaargezette contracten automatisch (via het platform van ondertekenen.nl) naar de klant verstuurd. In Perfectview wordt de status dan automatisch op verzonden gezet. Als het betreffende contract akkoord en ondertekend is, wordt vervolgens een transactiedoc en het ondertekende contract bij de desbestreffende klant in Perfectview opgeslagen. De status "verzonden" wordt automatisch veranderd in lopend (contract). En als de klant vergeet het contract te ondertekenen wordt er na een ingestelde tijd automatisch een herinnering gestuurd.
 

Op deze manier wordt de administratieve rompslomp rond contracten versturen een stuk overzichtelijker!

Kosten E-Line API-Platform CAVA

Voor de kosten hoef je het niet te laten:
los van de kosten voor Perfectview en ondertekenen.nl betaal je aan E-Line eenmalig € 950,00 voor een standaardimplementatie van de koppeling en € 360,00 per jaar voor het gebruik en onderhoud.

 

Wil je meer informatie of een demo? Maak vrijblijvend een afspraak:

Ja ik wil graag meer informatie over de koppeling tussen Perfectview en ondertekenen.nl