flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Apr11
2019
Door
Herbert

Je weet dat ik zaken graag zo makkelijk mogelijk maak. Data overtikken vind ik zonde van de tijd, en het is nog foutgevoelig ook. Vandaar dat we met E-line al een tijd samenwerken met PerfectView. Dat is CRM-software waarmee je heel gemakkelijk alle gegevens van jouw relaties bijhoudt. Via een druk op de knop…

Aanmelden voor de 10 minuten presentatie

Eenvoudig klantdata beheren

Bij E-line zorgen we dat dit geautomatiseerd gaat, en dat regelen we goed. Wij zorgen ervoor dat de gegevens die op de website worden ingevuld, direct netjes in PerfectView komen. Of dat de gegevens uit PerfectView automatisch in een ander systeem gezet worden, zoals factuurgegevens in het boekhoudprogramma.

Zo maken we het voor bedrijven eenvoudig om hun klantdata te beheren. Voorbeelden daarvan en wat het oplevert, heb ik voldoende. En die laat ik je graag eens zien.

Uitnodiging

Daarom nodig ik je uit. Voor een korte presentatie waarin ik meer vertel over wat PerfectView voor bedrijven kan betekenen. Zoals hoe je de formulieren op jouw website zonder gedoe en foutloos kunt overzetten in een CRM-systeem. Hoe je de gegevens die mensen achterlaten via een ‘terugbelknop’ op de website, in dat CRM zet. Maar ook wat CRM voor jouw bedrijf eigenlijk kan betekenen.

Waar en wanneer?

Die presentatie duurt 10 minuten en wordt gegeven tijdens mijn wekelijks netwerkontbijt. Je ontmoet dus meteen veel andere ondernemers en krijgt nog een lekker ontbijtje op de koop toe ook!

  • Datum    25 april a.s.
  • Locatie    De Veranda, Amsterdam
  • Kosten    € 20,00 voor het netwerkontbijt (je ontvangt hiervoor een factuur)

Ben je erbij?

Wil je erbij zijn? Laat het me dan weten via de aanmeldknop bovenaan deze e-mail. Ik stuur je dan de bevestiging voor het netwerkontbijt waar ik de presentatie geef. Meer details over de locatie ontvang je via de aparte bevestigingsmail. Kun je er niet bij zijn? Jammer, maar laat het me dan ook weten. Misschien dat we op een ander moment eens kunnen afpreken!

 

Ik hoop je de 25e te zien bij mijn presentatie! 

 

Je kan je hier aanmelden

 

Bookmark and Share
Reageer
0
comments
Naam:

Email:
Comment:
Captcha: