flaplinks

Zelluf doenstip

Home

Kinderlijk eenvoudig: E-Line webmanager

Met het door onszelf ontwikkeld web-based Content Management Systeem (CMS): de E-line Webmanager, heeft u een middel tot uw beschikking met vele mogelijkheden. Beheer, nieuwe teksten, aanpassingen, nieuwsberichten, beeldmateriaal, nieuw assortiment, etc. u kunt het allemaal zelf door middel van de E-Line webmanager op uw website plaatsen.

Uw website is geactualiseerd op het moment dat u de teksten heeft aangepast en op save heeft geklikt. Het volgende moment is het beschikbaar op uw site. Maar wilt u dat een bepaald item pas later wordt getoond op uw site, dan geeft u simpel een publicatiedatum of zelfs een tijdstip aan. Dit is een klein voorbeeldje van een handige functie. Er is veel mogelijk, teveel om het allemaal op te noemen. Toch gaan we op deze website een poging wagen om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de vele functionaliteiten.
 


Omdat we het Content Management Systeem zelf hebben gebouwd kunnen we er mee lezen en schrijven. In eigen beheer software ontwikkelen geeft meer garanties, je behoudt kennis en controle. Aanpassingen kunnen worden gedaan of in sommige gevallen kan het CMS zelfs in een eigen look & feel worden gemaakt.