flaplinks

Werkwijzestip

Home

Snel, flexibel & service gericht

E-Line websolutions is een internetbureau met veel ervaring. Houden van technische hoogstandjes maar verliezen nooit de praktische toepasbaarheid uit het oog. Bij aanvang van een project bespreken we met u de inhoud, navigatiestructuur, vormgeving en alle gewenste mogelijkheden van uw website of webapplicatie. Aan de hand hiervan maken wij een debriefing en een duidelijke en gespecificeerde begroting. Als u akkoord gaat met de begroting komt u niet alsnog voor verrassingen te staan. Indien er bij een project extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd zullen we u altijd eerst een akkoord vragen voor eventuele additionele kosten.

Door regelmatig even met u om de tafel te zitten en de voortgang te bespreken is er van beide kanten een grote mate van betrokkenheid bij een project. Via de bètasite kunt u vanaf dag één de vorderingen volgen en eventueel bijsturen. De sites zitten technisch goed in elkaar en zijn flexibel van opzet. In een later stadium uitbreidingen doen is geen probleem. Onze websites zijn gebouwd op een wijze dat de zoekmachines de sites goed kunnen indexeren, ofwel SEO geoptimaliseerd. Nieuwe functionaliteiten of uitbreidingen op uw website worden eerst getoond op een bètasite. Pas na een akkoord wordt het live gezet.

Een praktische instelling is voor ons een leidraad, niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Behalve dat we uw wensen vertalen in Internettoepassingen, denken we pro-actief met u mee en kunnen wij u ideeën geven om meer en/of beter van de onbegrensde mogelijkheden van het Internet gebruik te maken.