flaplinks

Webbureaustip

Home

Webdevelopers pur sang

Wij onderscheiden ons door maatwerk, klantgerichtheid en een hoog serviceniveau. Een betrokkenheid vanuit echte interesse voor onze klanten. Wij zijn geen prijsbrekers maar hanteren redelijke tarieven.

 

Een website is tegenwoordig niet alleen maar mooie plaatjes met wat informatie, een brochure op Internet. Maar met mogelijkheden als een digitaal platform met veel
functionaliteiten en heel veel informatie snel beschikbaar, altijd actueel. Een website ingebed in het organisatieproces met bijvoorbeeld een webshop, online helpdesk (chat, twitter, skype), webaanbiedingen, etc. Maar ook informatie van klanten krijgen met bijvoorbeeld een online enquete tool.

Een directe dialoog tussen klant en leverancier. Voordeel van digitaal is dat het in een database wordt opgeslagen en er analyses op kunnen worden uitgevoerd.
Input voor marketeers. Achter alle mogelijkheden zit heel wat techniek. Niet alleen de voorkant, de website, de visuals, de teksten, maar ook het CMS, relationele databases, software, Search Engine Optimization (SEO), hosting. Dit alles brengt wel met zich mee dat websites geen projecten zijn met een begin en einde. Het is een continuĆ¼m, onderdeel van het bedrijfsproces.

Wij zijn techneuten en kunnen al uw activiteiten onderbouwen met webapplicaties. Het werk dat wij voor onze klanten verrichten geeft u een beeld over de kwaliteit van ons werk. Onze klanten zijn uiteindelijk onze beste referentie, dus kijkt u eens rustig naar ons werk dat wij op deze website tonen.