flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Sep24
2009
Door
Herbert

De vakantieperiode hebben we gebruikt om ook eens onze eigen website onder handen te nemen. We maken de mooiste sites voor klanten maar onze eigen site was eigenlijk inmiddels toch ook wel aan vervanging toe.

We zijn erg benieuwd wat u ervan vindt, laat het ons weten! We staan open voor suggesties.
Maar de site is nog niet af, eigenlijk is een site nooit klaar. Vernieuwen en actueel blijven zijn belangrijke voorwaarden voor een goede site. Uiteraard gaan we steeds alle projecten tonen die we hebben afgerond, maar ook willen we u op de hoogte houden van de laatste internet ontwikkelingen en u steeds bijpraten over het wel en wee waar wij als E-Line voor onze klanten mee bezig zijn.

Daarnaast komen er heel veel tips & tricks, handleidingen en uitleg op de site te staan, bijvoorbeeld hoe een e-mailaccount moet worden aangemaakt. Dus heeft u een vraag, stel hem gerust en als wij denken dat de vraag ook interessant is voor andere klanten werken we het antwoord uit en zetten we het op de site. Langzaam maar zeker is het de bedoeling dat de site uitgroeit tot een naslagwerk voor het gebruik van de E-Line webmanager, maar ook van andere wetenswaardigheiden over het gebruik van internet.
Bookmark and Share
Reageer
0
comments
Naam:

Email:
Comment:
Captcha: