flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Jun10
2011
Door
Herbert

Een tijd geleden kreeg ik, vanuit mijn functie als voorzitter van Muziek op Maat, een onterechte factuur (11 mei). Waar ik op 13 mei gereageerd heb naar de leverancier. Want ik wilde niet dat zij producten gingen versturen die wij niet besteld hebben. Wat bleek nu.....

op 8 juni krijg ik antwoord op mijn e-mail.

Geachte meneer, mevrouw,

Indien er geen faktuurnummer op vermeld staat betreft het geen faktuur maar een aanbieding.

U kunt gebruik maken van de aanbieding of niet.

Vertrouwende u hierbij voldoende geinformeerd te hebben verblijf ik.

met vriendelijke groet,

PC Office service

ben ik nu zo gek dat ik niet doorhad dat het om een aanbieding gaat?

ben benieuwd wat anderen daar nu van vinden.

Hier de gescande aanbieding van PC Office service

PC Office service aanbieding

Ik dit document goed bekeken en daar staat het inderdaad

PC Office servce aanbieding

 

Bookmark and Share
Reageer
1
comments
Naam:

Email:
Comment:
Captcha:

Beste Herbert, Ik heb een navraag gedaan bij een advocaat waar wij mee samenwerken. Zijn reactie: "Dit lijken mij oneerlijke handels- cq. reclamepraktijken, daar zou bij de kamer van koophandel over geklaagd kunnen worden. In ieder geval is er in individuele gevallen sprake van bedrog cq. dwaling indien hier op ingegaan zou worden.." Oftewel dit is niet de manier om zaken te doen. gr liza TKB
 
LIZA VAN ZON

Jun 10
2011
/ 16.50