flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Jan25
2010
Door
Herbert

Business Network International (BNI) biedt een gestructureerde, branche-beschermde omgeving waarin zakenmensen bijeenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden op te doen en een sterke onderlinge relatie op te bouwen. Het motto van BNI luidt "Geven loont".

Ik ben een van de initiatiefnemers uit de omgeving van Amstelveen om  BNI chapter  te starten. 

De informatiebijeenkomst is op donderdag 07.00 tot 08.30 uur (zaal open 06:45 uur) in het Restaurant La Fontaine. 

Wij beginnen vroeg, omdat we allemaal onze eigen bedrijven en ondernemingen hebben. Bovendien starten we de dag graag met nieuwe zakelijke contacten en mogelijkheden terwijl de concurrentie nog slaapt.

Op onze bijeenkomst ontmoet u collega-ondernemers uit uw regio. Breng dus voldoende visitekaartjes mee! Er wordt een bijdrage van 15 Euro voor het ontbijt van u gevraagd waarvoor u een kwitantie ontvangt.

Meer informatie over de werkwijze vindt u op
http://www.bniamsterdam.nl

In verband met de logistieke organisatie vragen we u om uw komst vooraf even aan te melden.

 

Bookmark and Share
Reageer
4
comments
Naam:

Email:
Comment:
Captcha:

Ja, een leuke enthousiaste groep. Helaas kan ik niet lid zijn van twee groepen tegelijk zijn. Ik ben al Lid van Toermalijn Amsterdam Centrum. Graag kom ik regelmatig bij jullie langs. Herbert, kan ik me voor donderdag bij jou aanmelden?
 
RUBEN SLAGTER

Mar 09
2010
/ 09.05
Ik zal deze keer wel mijn reactie nog een keer overlezen voordat ik hem plaats ;-) Zolang er in het chapter Weesp nog geen uitstekende betrouwbare automatiseerder, systeembeheerder zich heeft aangesloten zal ik vaak van de partij zijn. Ook als er al een systeembeheerder is, wissel ik graag met hem/haar van gedachten. Groeten, tot donderdag? Ruben Slagter, Defio Automatisering BV.
 
RUBEN SLAGTER

Mar 09
2010
/ 09.33
Ik ben overgestapt van de ontbijt netwerkgroep Toermalijn, Centrum Amsterdam naar Weesp. Ruben Slagter.
 
DEFIO AUTOMATISERING BV

Apr 12
2010
/ 16.24
Goede blog!!!! Ik maak ook steeds vaker gebruik van de PS regel. Dank je voor de tip!
 
DESIREE

Feb 07
2010
/ 13.31