flaplinks

Blog/

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen.

Terug naar home.
Jul23
2009
Door
Patricia
Patricia

Een weblog een positief effect heeft op de positionering van de website in zoekmachines.

De geplaatse artikelen hebben vaak veel relevante zoekwoorden en zoekmachines waarderen het als er regelmatig nieuwe items op een website worden geplaatst.

Bovendien past een blog helemaal in de "filosofie" van Web 2.0. Een term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Maar wat wordt daar nou eigenlijk mee bedoeld? Centraal in de filosofie van Web 2.0 is dat het om toepassingen gaat waarbij interactiviteit en het delen van informatie voorop staat, waarbij de bezoeker wordt uitgenodigd te participeren. 

Maar Web 3.0 is ook al in aantocht... Hierbij bieden de sites dezelfde mogelijkheden als volwaardige softwareapplicaties, alleen hoef je er geen software meer voor te installeren op je PC. Zoiets dus als ons CMS: E-Line Webmanager? Of is ons CMS meer SAAS: Software As A Service? Hoe je het beestje ook noemt, als het maar lekker werkt en doet wat het moet doen.
Bookmark and Share
Reageer
0
comments
Naam:

Email:
Comment:
Captcha: