flaplinks

Handleiding

Menu-items:

Menu-item toevoegen

Om een menu-item toe te voegen klikt u op het [+] teken achter het menu item, waaronder dit menu-item moet worden toegevoegd.

Voer een titel en optioneel de HTML title in en klik op bewaar om het te bevestigen. Vervolgens komt u weer terug in het website inhoud scherm.
Het menu item is nu direct zichtbaar onder het menu item, waaraan u het heeft toegevoegd.

Naam toekennen aan het menuitem

Wanneer u nu naar uw website gaat en op reload of F5 klikt ziet u het toegevoegde menu-item direct weergegeven. Wilt u bij een bepaald menu eerst alle artikelen en beeldmateriaal plaatsen zonder dat het direct zichtbaar is op de site, plaats dan een “underscore” voor het menu-item:  _menu-item toevoegen.

Om de HTML title te laten zien gebruikt u deze code achter uw domeinnaam ?brecycleseo=1
bijvoorbeeld http://www.e-linewebsolutions.nl/?brecycleseo=1

Menu-item bewerken

Wanneer u een menu-item anders wilt noemen, of u heeft een type fout gemaakt en wilt deze herstellen, klik dan in de kolom van menu achter het betreffende item op [wijzigen].
Pas de menu-naam aan, druk op bewaar en de naam is gewijzigd. De verandering is direct zichtbaar.

Menu-item verwijderen

Om een menu-item weg te halen klikt u op het minnetje [-] in de menu kolom achter het betreffende menu-item. Een menu-item kan pas worden verwijderd als alles dat er onder staat ook is verwijderd, dus alle submenu's en de daarbijhorende artikelen. Als het minnetje lichtgrijs is gekleurd weet u dat het menu-item niet leeg is en dus niet kan worden gedelete.

LET OP: verwijderingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt en zijn dus definitief.

Volgorde van menu-items veranderen

U kunt de volgorde van de menu items aanpassen door te klikken op [wijzig] in de kolom volgorde. Dit is alleen mogelijk als het woord [wijzig] hierachter staat vermeld. En heeft te maken dat er meer dan 1 menu item onder dit item moeten staan. In uw scherm worden de menu items waarvan u de volgorde wilt aanpassen zichtbaar. Door middel van drag en drop kunt u de juiste volgorde aangeven. Klik op save om de instellingen te bewaren.

Volgorde wijzigen door slepen van het menu item

Behalve dat u de menu-items kunt rangschikken binnen hetzelfde navigatie level, is het ook mogelijk een menu-item te verschuiven naar een ander navigatie niveau. Om dit te doen klikt u in de kolom [verplaats] achter het betreffende menu-item. Er verschijnt een scherm met alle menu items gerangschikt. De plek waar het betreffende item staat is aangevinkt. U kunt aangeven waar het naartoe moet worden verplaats door aan te vinken onder het nieuwe menu item.