flaplinks

Creative work werk

VierVakantie.nl

werk arrow
rits
volgende afbeelding
detail

Viervakantie biedt comfortabele kampeervakanties aan met alles erop en eraan. Zoals bijvoorbeeld fietsen die klaarstaan, een trampoline en zelfs een eigen boot die de hele vakantie ter beschikking is.


Opdracht / briefing:
Bouw een website inclusief een mogelijkheid tot direct boeken met verschillende opties waar ook groepen of gezinnen gezamenlijk kunnen boeken. 


Uitwerking:
www.viervakantie.nl

Huisstijl en webdesign: E-Line websolutions


Bijzonderheden:
Het ontwerp heeft een rustige, overzichtelijk uitstraling en geeft een groen kampeergevoel. Ook het hele boekingsgedeelte is consequent in diezelfde stijl doorgevoerd tot in de kleinste details. Zelfs de plattegrond waar een plek kan worden gekozen is in dezelfde look & feel.


Functionaliteiten:
Deze site is met recht een maatwerk project gezien de vele functionaliteiten die E-Line specifiek voor deze toepassing heeft gemaakt. 

Bij deze site zal het niet gebeuren dat u verschillende opties heeft geselecteerd, van alles heeft aangegeven en ingevuld om dan tot slot de mededeling te krijgen: "Sorry, het door u gekozen pakket is niet beschikbaar". Wij hebben de site zo gebouwd dat alleen de varianten die daadwerkelijk beschikbaar zijn, worden getoond. Geen plekken meer beschikbaar op een bepaalde datum? Dan kan het ook niet worden gekozen. Klinkt simpel, maar dat is het niet.


Het reserveren en direct boeken werkt eenvoudig en overzichtelijk. Het mooiste is dat je zelf een plek kan kiezen. Op de plattegrond zie je welke plekken er nog zijn en kun je eventueel een andere plek selecteren. Vooral ook handig deze functionaliteit als je bijvoorbeeld met vrienden of familie gaat en je twee plekken naast elkaar wilt hebben.

Indien een klant een vakantie heeft geboekt via de site ontvangt hij automatisch een op naam gestelde bevestiging in een PDF met alle gegevens en reserveringen. De website eigenaar hoeft hiervoor niets te doen.


Na reservering kan de klant de status van zijn reservering bekijken. Tevens ziet hij uitsluitend informatie die op zijn gekozen pakket van toepassing is. Bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing van de boot wordt alleen getoond als je ook voor de optie boot hebt gekozen.

Ook kan de website eigenaar in de E-Line webmanager kortingscodes aangeven. Dit kan in de vorm van een procentuele korting of een vast bedrag. De korting kan ingesteld worden voor een aangegeven periode.